Hemsterhuis Koor

Het Hemsterhuiskoor repeteert wekelijks op maandagavond van 20u tot 21.45u. Dit koor is nadrukkelijk toegankelijk voor iedereen! Het plezier van samen zingen is de gemeenschappelijk deler die ons verbindt. De repetities vinden plaats in het Speellokaal van de Pro Regeschool (Hemsterhuisstraat 87) Ook nieuwkomers zijn dan gratis welkom om kennis te maken.

Hemsterhuis/Pro Rege Koor

Het repertoire bestaat uit nederlands- en engelstalige muziek en repertoire uit alle culturen. Dit zal in de loop van de tijd ook worden aangevuld in samenspraak met de koorleden.

In principe is het (zeker mensen met enige muzikale achtergrond) altijd mogelijk om aan te sluiten bij het koor. Kom sowieso eens langs op een repetitie om eens kennis te maken, en te proeven van het plezier en enthousiasme van dit koor.

Bezoek ons via de Facebook groep: Hemsterhuiskoor en word lid. Of Mail voor meer informatie en aanmelding.

Contact: info@muziekschoolnieuwwest.nl
Tel:06-27163835 (Carlo Banning)

De 1e kennismakingsles van dit koor is gratis! Daarna bedragen de kosten van dit koor omgekrekend 7 euro per repetitie, en loopt het lidmaatschap van het moment van aansluiting tot Juli of Februari van dat seizoen.

Mail voor meer informatie en aanmelding.

Contact: info@muziekschoolnieuwwest.nl
Tel:06-27163835 (Carlo Banning) Het Hemsterhuiskoor is een initiatief van www.muziekschoolnieuwwest.nl en Stichting Artlive. Het koor zal worden geleid door Barbara van Houten

Barbara van Houten