Gitaarles

van Robin de Geus

Is een enthousiaste docent, gitarist, zanger, backing-vocalist en multi-instrumentalist. In 2020 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en daarvoor deed hij de Herman Brood Academie in Utrecht. Tijdens die 7 jaar studie deed hij veel ervaring op en zong en speelde hij in talloze bands en zag hij hele mooie podia mogen staan zoals De Melkweg, Tivoli Vredenburg en Paradiso. 

Op het moment speelt Robin in verschillende projecten zoals 45ACIDBABIES, Juliet en Fuis en hij heeft een solo project waarbij hij alles zelf schrijft, produceert en inspeelt. 

‘Voor mij is het allerbelangrijkste dat muziek maken leuk is. Muziek is een vorm van expressie en bij iedereen anders. Ik wil graag met mijn leerlingen zoeken naar wat de beste vorm is voor deze expressie. Ik geef vooral gitaarles maar heb veel meer in mijn mars. Mocht je les willen in zang, songwriting of het componeren van meerstemmige liedjes? Wil je les in productie of het opnemen van muziek? Of wil je wat lesjes op verschillende instrumenten volgen, dat kan allemaal bij mij!’

Benieuwd geworden naar Robin?
Bekijk zijn video “Neko – Diminish” 

Contact

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Adres

  Broedplaats HW10

  Hendrik van Wijnstraat 10
  Amsterdam (Nieuw West)

  © Die Andere Muziekschool | Website by Hold Back The Wolves