Muzieklessen

Welk niveau je ook hebt, jouw eigen wensen, doelen en muzikale voorkeuren staan altijd centraal. 

Voor beginners bestaan de lessen uit het leren bespelen van het instrument en noten leren lezen. Dit gaat aan de hand van eenvoudige liedjes die je al snel kunt spelen. Sommige leerlingen willen geen noten leren lezen en werken liever auditief. Dit is ook prima. Het ontwikkelen van het gehoor en geheugen vormt namelijk ook een belangrijk deel van de lessen. In de lessen wordt vrij snel een begin gemaakt met het meespelen met play alongs en het meespelen met bestaande muziek. Zo kun je al het geleerde in de praktijk brengen en je bijvoorbeeld voorbereiden op het spelen in een band. Bovendien is er veel plezier te beleven aan het meespelen met muziek. De docent gaat altijd zoveel mogelijk mee met de muzikale voorkeuren van de leerling.

Voor gevorderden wordt gekeken waar de leerling beter in wil worden en aan wil werken. De nadruk in de lessen ligt op precisie, timing, techniek en intentie. Er bestaat de mogelijkheid om het gespeelde op te nemen en samen terug te luisteren/te analyseren. Improvisatie, het naspelen van solo’s van ‘helden’, theorie over akkoorden en wat je daar in de praktijk mee kunt doen. Elk instrument heeft zo zijn specifieke eigenschappen die vragen om verdieping. In overleg met de docent kun je ontdekken aan welke aspecten jij het beste aandacht kunt besteden. Er kunnen ook lessen gevolgd worden die je voorbereiden op het conservatorium. Dan kan er gewerkt worden aan de stukken die worden geselecteerd voor de auditie, het verbeteren van minder sterke punten, zowel op het instrument als in de theorie, of solfège.

Hemsterhuiskoor

Het Hemsterhuiskoor repeteert wekelijks op maandagavond van 20u tot 21.45u. Dit koor is nadrukkelijk toegankelijk voor iedereen! Het plezier van samen zingen is de gemeenschappelijk deler die ons verbindt. 

Tarieven

Muziekles tot 21 jaar (0% btw)
privéles, 30 minuten, 26 euro
privéles, 60 minuten, 52 euro
duoles, 60 minuten, 28 euro pp

Hemsterhuiskoor
De 1e repetitie/kennismaking met het koor is gratis. Daarna bedragen de kosten 8,50 euro per repetitie. (Alleen voor volwassenen)

Muziekles volwassenen (zijn belast met 21% btw)
privéles, 30 minuten, 32 euro
privéles, 50 minuten, 52 euro

Cursussen
Mail voor meer informatie

Contact

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Adres

  Broedplaats HW10

  Hendrik van Wijnstraat 10
  Amsterdam (Nieuw West)

  © Die Andere Muziekschool | Website by Hold Back The Wolves